OBJEVTE COCOXIM

 

taste

JEDINEČNÉ PŘÍCHUTĚ

Kromě již tradičních příchutí (přírodní a ananas) nabízíme jako jediní v České republice také exotické - Lotos a Calamansi (malý citrusový plod). Ať už se rozhodnete pro kteroukoliv z nich, vždy budete mít pocit, že pijete vodu z právě utrženého kokosu.

natural

PŘÍRODNÍ PŮVOD

Kokosová voda z oblasti Ben Tre obsahuje vždy čisté živiny. Naplňujeme touhu spotřebitelů po důvěryhodných produktech přírodního původu, kde osvědčená kvalita zajistí blahodárný účinek pro zdraví.

tetra

BALENO V TETRAPAKU

Kokosová voda je zpracována technologií Tetra PAK® přímým UHT zahřátím na vysokou teplotu po velmi krátkou dobu (140 - 144 oC / 4S). Tímto procesem je zaručeno zachování živin a čerstvé chuti Ben Tre kokosových ořechů. Tetra Pak®TetraPrisma®Aseptic balení s DreamCapTM víčkem umožňuje si COCOXIM vychutnat kdykoliv a kdekoliv.

chemistry

NAPROSTO BEZ CHEMIKÁLIÍ

Během našeho výrobního procesu jsou všechny kroky přísně kontrolovány, od surovinových vstupů až po výrobní a zpracovatelské postupy. Vše probíhá absolutně bez použití chemikálií, aby naše výrobky splnily mezinárodní BIO standardy.

quality

OVĚŘENÁ KVALITA

Produktům Betrimex mezi něž patří i kokosová voda COCOXIM, byly uděleny certifikáty a ocenění, které mají velký význam na domácím i mezinárodních trzích, jako je: KOSHER, HALAL, organické (USDA, EU), HACCP a FSSC 22000: 2005, BRC, USFDA s SID a FCE Ne nebo BSCI jsou důkazem prvotřídní kvality našich výrobků, které najdete ve více než 20 zemích po celém světě.